bruiloft, restaurant acquavite, Naarden vesting, trouwen

Investering Trouwfotografie


Mijn stijl kan ik het beste omschrijven als filmisch, puur en echt. Gedurende de dag ben ik op de achtergrond aanwezig en probeer ik de pure, spontane en emotionele momenten vast te leggen. Prijzen starten vanaf €1095 euro voor 6 uur. Vul het contactformulier in wanneer mijn stijl bij jullie past en jullie meer willen weten over mijn tarieven en pakketprijzen. Vervolgens kunnen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen. Ik zie er naar uit jullie te leren kennen en ontmoeten en hoor graag meer over jullie trouwplannen!

Details Trouwfotografie


Na de bruiloft ontvangen jullie het volgende:
*Een preview van jullie bruiloft binnen 1 week
*Een online galerij waar je de foto’s in hoge kwaliteit kan downloaden
*De volledige bruiloft ontvangen jullie binnen 6 weken
*Een minialbum met de mooiste foto’s van de dag

Slot Doddendael, Trouwen, Bruiloft, Nijmegen

Album & Prints


Foto’s komen het beste tot zijn recht wanneer deze worden afgedrukt op fotopapier of in een album. Ik ontwerp graag een prachtig fine-art fotoalbum voor jullie met een selectie van de mooiste foto’s op hoogwaardig fotopapier. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om een aantal van jullie favorieten op professionele prints te laten afdrukken. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

*De afgesproken prijs en gemaakte afspraken staan vast wanneer jullie akkoord gaan met definitieve offerte. Sanne Boertien Fotografie behoudt het recht om de foto’s te gebruiken voor de website, social media of drukwerk. Indien er bezwaar is, graag aangeven.