Jayme strijdt tegen SMA

Dit is Jayme van 11 maanden en hij heeft jouw hulp nodig. Jayme heeft de ernstige ziekte SMA type 1. Bij deze ziekte mist een stukje DNA waardoor er steeds meer spieren uitvallen. Er is een medicijn dat het stukje DNA dat mist in het lichaam plaatst. Dit medicijn, Zolgensma, is het duurste medicijn in de wereld en kost 1,9 miljoen euro. Met dit medicijn krijgt Jayme de kans om net als andere baby’s te kunnen rollen, zitten en zich verder te kunnen ontwikkelen. Zonder behandeling worden de meeste kinderen met SMA type 1 niet ouder dan 2 jaar. Het is recent goedgekeurd door de Europese Unie, echter kan het c.a. 1-3 jaar duren voordat de verzekeraars een beslissing hebben genomen over de vergoeding. Voor Jayme komt dit alleen te laat. Bekijk het hele verhaal op de website van Team Jayme

Om het geld op te halen en Jayme een kans te geven wil ik graag helpen door prints te verkopen. De serie ‘Bomen voor Jayme’ zijn speciaal uitgekozen voor Jayme omdat hij erg geniet van de natuur, bomen en wandelen!

Wil jij zelf een print aan de muur of kan jij dit iemand cadeau geven?Bestel een print en de volledige winst wordt gedoneerd aan Jayme!

0 Euro gedoneerd aan Jayme

Bestellen

Vul onderstaand formulier in of stuur een mail met je gegevens naar printsvoorjayme@gmail.com

Je ontvangt z.s.m. een betaalverzoek in je mailbox!

*Jouw gegevens worden alleen gebruikt om de factuur te versturen en de print thuis te laten bezorgen. Jouw gegevens worden niet langer dan noodzakelijk bewaard.