Over mij

Fotograaf, organisatiepsycholoog & moeder

Ik woon in het mooie Utrecht en ben verliefd op zowel Herbert als fotografie! Als ik niet fotografeer vind je mij in de bergen, ben ik aan het genieten van overheerlijk eten of ben ik samen met mijn lieve familie of vrienden.

Ik ben met fotografie begonnen door de app Instagram. Hier kreeg ik de kans om samen met mijn vriend (wie ik ook op Instagram heb ontmoet!) voor verschillende reisbestemmingen te gaan reizen en foto’s voor hen te maken. Daar is mijn liefde voor fotografie begonnen en die is sindsdien niet meer opgehouden. Inmiddels heb ik er al aardig wat bruiloften op zitten en kan ik mij met trots trouwfotograaf noemen.

Vanuit de reisfotografie is mijn liefde voor het fotograferen van mensen gegroeid. Het trouwen met de liefde van je leven en dit delen met je familie en vrienden is zo’n dag waar de blije en mooie emoties er van af spatten. Het is voor mij een eer om zulke momenten mee te mogen maken en dan ook nog op een mooie manier voor jullie vast te leggen.

Mijn stijl kan ik het beste omschrijven als filmisch, puur en echt. Bruiloften zijn magisch, een dag waarop iedereen enthousiast, blij en emotioneel is. Gedurende de dag ben ik op de achtergrond aanwezig en probeer ik de pure, spontane en emotionele momenten vast te leggen. Ik ben altijd op zoek naar het beste licht en compositie om de herinneringen van de dag te vangen.

Beschikbaarheid

Portfolio

Past mijn stijl bij jullie en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier en ik zie er naar uit jullie te leren kennen!

Bekijk mijn portfolio om een impressie te krijgen van mijn stijl!

neem contact op

Mijn favorieten